Україна

Загроза вторгнення РФ – Лондон вважає спростування РФ неправдивими – 1News


Фото з відкритих джерел

Москву застерігають від спроб погрожувати Україні

Заяви Росії про відсутність планів повномасштабного вторгнення в Україну неправдиві. Про це повідомила міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс, передає City A.M.

Британська дипломатка застерегла Москву від спроб погрожувати Україні або підірвати суверенітет нашї держави. “Активність Росії в спробах підірвати порядок або якось погрожувати Україні добре помітна”, – висловилася Трасс.

Наступного тижня очільниця британського МЗС вирушить до Москви для зустрічі з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим з метою пошуку дипломатичного вирішення поточної кризи навколо кордонів України.

“Дії Росії показують, що її заяви про відсутність намірів щодо вторгнення неправдиві. Ми і наші союзники залишаємося непохитними в підтримці України”, – сказала чиновниця.

1News за темою: Британія виділить на підтримку України ще майже 120 млн доларів, – Джонсон

Раніше повідомлялося, що розвідка США розкрила плани Москви сфабрикувати привід для нового вторгнення в Україну. Для цього РФ хотіла використати фейкове відео з “нападом українців” на російську територію або російськомовних на сході України.


Джерело

Back to top button