Україна

Загроза вторгнення РФ – Бондаренко заявила про удар по економіці України – 1News


pnk.tv

Ми це все відчуємо на власних гаманцях, прогнозує Олена Бондаренко

Паніка в результаті нагнітання ситуації через загрозу вторгнення РФ позначилася на економіці, відразу підскочив курс долара, а гривня просіла. Це підтягне інфляційні процеси. Про це в ефірі на “Першому Незалежному” заявила народний депутат України V-VII скликань Олена Бондаренко.

https://www.youtube.com/watch?v=01OLr-vRutM

Політик, коментуючи ситуацію з нагнітанням обстановки в Україні заявами про загрозу вторгнення РФ, зазначила, що це було зроблено не в інтересах нашої країни.

“Мені хочеться поставити питання, а що взагалі це було? Це було зроблено, щоб що? Ось ви говорите, щоб, напевно, посіяти паніку. Але ви уявіть собі, що паніка, як така, тут же, відразу ж позначиться на економіці в країні. Найбільш очевидне – це, звичайно ж, підскочив курс долара в нашій країні відносно до гривні. Тобто гривня просіла. Гривня, що просіла, очевидно, підтягне інфляційні процеси. Ми це все відчуємо в магазинах, на власних гаманцях, на власних квитанціях на оплату всіх необхідних послуг. Кому це треба? Це точно не в наших інтересах. Те, що там американці дозволяють собі поширювати всякі фейки або якусь псевдоінформацію, здобуту їхніми розвідниками, яку обов’язково потрібно перевіряти, це їхній інтерес”, – сказала Олена Бондаренко.

1News за темою: Інформація про ймовірне вторгнення РФ вдарила не тільки по економіці України, а й по економіці Росії, – експерт

Як повідомлялося, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що імовірність нового російського вторгнення є низькою, оскільки навіть західні партнери змінили свою риторику.

Також повідомлялося, що секретар РНБО Олексій Данілов назвав термін підготовки Росії до можливого повномасштабного вторгнення на територію України. За його словами, цей період займе до семи днів.

“Підготовчий період, який помітить весь світ, може зайняти від трьох до семи днів. Ми поки цього не бачимо. Ми чітко розуміємо, що відбувається, і спокійно готуємося до цього”, – заявив Данілов.


Джерело

Back to top button