Україна

Загроза нового вторгнення РФ – Британія підготувала санкції проти Росії – 1News

Велика Британія


Фото з відкритих джерел

Обмеження стосуватимуться широкого спектру економічних та стратегічно важливих секторів

Парламент Великої Британії схвалив закон про санкції проти Росії, які зможуть запровадити в разі повномасштабного російського вторгнення в Україну. Про це повідомила пресслужба уряду Британії.

“Уряд тепер має право запровадити нові жорсткі санкції проти Росії, після того, як сьогодні в парламенті було прийнято закон у рамках заходів, покликаних спонукати Кремль припинити кампанію агресії в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Закон підписав міністр у справах Європи Джеймс Клеверлі. Документ створює основу для найжорсткішого режиму санкцій, який Лондон може запровадити проти Москви.

Передбачається, що британський уряд зможе запровадити санкції проти російських компаній та фізичних осіб у широкому спектрі економічних та стратегічно важливих секторів. Зокрема, йдеться про військову, видобувну, хімічну галузі та сферу фінансових послуг.

1News за темою: Прем’єр Британії Борис Джонсон записав відео на підтримку України у штаб-квартирі НАТО

Нагадаємо, нещодавно прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що країна готує пакет санкцій проти РФ. Тоді він сказав, що обмеження почнуть діяти в разі старту повномасштабного вторгнення РФ на територію України. 


Джерело

Back to top button