Україна

Загроза наступу РФ – Зустріч керівників фракцій з силовиками перенесли – 1News

Верховна Рада України


Фото з відкритих джерел

Завтрашня нарада запланована на 16:00

Закрита зустріч керівників парламентських фракцій та груп з силовиками з приводу загрози наступу Росії на Україну сьогодні не відбудеться. Зустріч перенесли на понеділок, 14 лютого. Про це журналістам повідомили у пресслужбі спікера ВР Руслана Стефанчука, інформує “РБК-Україна”.

“Наради сьогодні не буде. Вона перенесена на завтра”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що завтрашня нарада запланована на 16:00. На нараді буде головувати секретаря РНБО Олексій Данілов. Нараді буде стосуватися ситуації всередині та довкола України.

На завтрашню нараду запросили керівництво Ради, представників депутатських фракцій та груп, голів комітетів ВР з питань нацбезпеки, з питань правоохоронної діяльності, з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

1News за темою: Найкращий друг для ворогів – паніка: Зеленський прокоментував “наступ” РФ 16 лютого

Нагадаємо, президент США Джо Байден у п’ятницю, 11 лютого, провів зустріч зі світовими лідерами і генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом. Основною темою переговорів стала ситуація навколо України.

Раніше ми писали, що президент Сполучених Штатів Джо Байден проведе віртуальні переговори з лідерами Євросоюзу та Канади щодо загрози вторгнення російських військ в Україну. 

Як повідомлялося раніше, президент США Джо Байден порадив американцям виїхати з України.

“Американським громадянам слід виїхати зараз. Не схоже, що ми маємо справу з терористичною організацією. Ми маємо справу з однією з найбільших армій у світі. Це зовсім інша ситуація, і все може швидко вийти з-під контролю”, – підкреслив він.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button