Україна

Загроза наступу РФ – Українська дипломатія працюватиме нон-стоп – 1News

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба


Фото з відкритих джерел

Глава МЗС наголосив, що будуть використані усі можливості для посилення підтримки України

Найближчими днями українська дипломатія працюватиме без перерви для вирішення ситуації з російської загрозою. Для цього будуть використані усі можливості для посилення підтримки України. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Twitter.

“На тлі російської безпекової кризи, українська дипломатія сьогодні та в наступні дні працює у режимі нон-стоп задля посилення підтримки України: дипломатичної, військової, фінансової, санкційної”, – написав Кулеба.

Глава українського МЗС зазначив, що буде використано кожну можливість для захисту України і відвернення подальшої ескалації.

1News за темою: Україна ініціювала засідання Постійної ради та Форуму ОБСЄ, – Кулеба

Нагадаємо, що вчора стартувала Мюнхенська конференція з безпеки-2022. В ній взяли участь лідери більш ніж 30 країн світу.

Очікується, що учасники обговорюватимуть безліч різних питань, але у центрі обговорення буде тема безпекової ситуації навколо України та загроза нового можливо вторгнення РФ.

Відомо, що конференція цьогоріч триватиме з 18 по 20 лютого.

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський сьогодні одним днем поїде до Мюнхена для участі в конференції з безпеки, де зустрінеться з лідерами Британії та Німеччини.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button