Україна

Загроза наступу РФ – Пентагон заявив про можливе дипломатичне врегулювання – 1News

Джон Кірбі
Фото з відкритих джерел

У Вашингтоні вважають, що часу для цього залишається дедалі менші

Час на дипломатичне вирішення проблеми навколо України все ще залишається, однак його стає дедалі менше. Про це заявив речник Пентагону Джон Кірбі, передає The Hill.

“Ми говорили, і ми все ще віримо сьогодні, що досі є час і простір для дипломатичного шляху вперед. Ми все ще думаємо, що є спосіб сприяти деескалації напруженості тут, знайти мирний шлях так, щоб уникнути війни в Україні”, – висловився американський чиновник.

Такод він прокоментував спроби країн Європи знайти рішення щодо ситуації з Україною. “Я не знаю, чи назвав би я їх останніми відчайдушними (спробами, – ред.), але звичайно, ми визнаємо, що в цьому сенсі час зменшується. І це дає нам усім привід для занепокоєння”, – сказав Кірбі.

1News за темою: Найкращий друг для ворогів – паніка: Зеленський прокоментував “наступ” РФ 16 лютого

Нагадаємо, нещодавно радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що нове вторгнення РФ в Україну може розпочатися з повітряних бомбардувань та ракетних ударів до 20 лютого. Водночас німецьке видання Spiegel з посиланням на дані Центрального розвідувального управління повідомило, що Росія планує повномасштабне вторгнення в Україну на 16 лютого.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button