Україна

Загроза наступу РФ – Монастирський звернувся до українців – 1News

Денис Монастирський


Фото з відкритих джерел

Глава МВС закликав українців зберігати спокій і не панікувати

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський звернувся до українців на тлі загрози наступу РФ. Він заявив, що 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників і рятувальників щодня несуть службу по захисту внутрішньої безпеки України. Про це глава МВС сказав у відеозверненні, опублікованому на сторінці МВС України у Facebook.

“Попри будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку Російської Федерації, ніхто не панікує і не боїться! Кожен просто виконує свою роботу для спокою українців”, – заявив Монастирський.

За його словами, МВС не допустить повторення сценарію весни 2014 року в Харкові, Луганську, Донецьку, а також у Слов’янську.

“Якщо якийсь “Гіркін” спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попереджень і будь-яких коливань”, – заявив глава МВС.

При цьому він закликав українців зберігати спокій і не панікувати.

“Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою і організованішою”, – резбмував міністр.

1News за темою: Бачу позитивний сигнал, – Резніков після розмови з главою Міноборони Білорусі

Нагадаємо, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та міністр оборони Олексій Резніков зробили спільну заяву на тлі загрози повномасштабного вторгнення Росії. Вони запевнили, що українська армія готова дати відсіч агресору. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button