Україна

Загострення ситуації на Донбасі – Більше 30 шкіл працюють дистанційно – 1News


Фото з відкритих джерел

МОН перебуває на постійному зв’язку із департаментами освіти на підконтрольних територіях Луганської та Донецької областей

На підконтрольних територіях Донецької та Луганської областей 32 заклади загальної середньої освіти працюють дистанційно через загострення в регіоні. Про це у Телеграм-каналі повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

“Освітній процес у закладах освіти, розташованих на підконтрольній Україні території Луганської та Донецької областей, триває; МОН перебуває на постійному зв’язку із департаментами освіти вказаних областей”, – повідомив міністр.

За його словами, станом на 21 лютого в Донецькій області 41 заклад дошкільної освіти (понад 3 тис. дітей) та 49 шкіл (понад 12 тис. учнів), розташовані поблизу лінії розмежування, продовжують організовувати освітній процес.

У звичайному режимі працюють 19 дитсадків і 15 закладів загальної середньої освіти (близько 4 тис. учнів).

21 дитсадок (1,7 тис. дітей) і 19 шкіл (понад 6 тис. учнів) працюють дистанційно через епідеміологічну ситуацію.

Через погіршення ситуації в дистанційному форматі працюють 15 закладів загальної середньої освіти (понад 2 тис. учнів). Один заклад дошкільної освіти (98 дітей) не працює.

У Луганській області у звичному режимі працюють усі заклади дошкільної освіти (19 дитсадків, близько 1,1 тис. дітей) і 25 закладів загальної середньої освіти (понад 5 тис. учнів), розташовані ближче до лінії розмежування в Луганській області.

У зв’язку із загостренням ситуації з безпекою переведено на дистанційне навчання 17 закладів загальної середньої освіти Щастінського району Луганської області (понад 3,5 тис. учнів).

1News за темою: В Україні відкрили кримінальну справу за фактом примусової мобілізації та депортації на Донбасі

Нагадаємо, раніше, 14 лютого, очільник Міністерства освіти і науки Сергій Шкарлет закликав українців зберігати спокій та не сіяти паніку на тлі загрози вторгнення Росії в Україну. У МОН запевняли, що освітні заклади продовжують свою роботу у звичному режимі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button