Україна

Загострення на Донбасі – Противник обстрілює Врубівку та Щастя – 1News

Луганську теплоелектростанцію зупинено

На Луганщині незаконні збройні формування обстрілюють населені пункти Врубівка та Щастя, внаслідок чого пошкоджено комунікації. Про це повідомив очільник Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай у Facebook.

Зазначається, що у Врубівці, яка розташована за 15 кілометрів від лінії розмежування, людей евакуювали до бомбосховищ. У населеному пункті пошкоджено житлові будинки і газопровід, у резільтаті чого 200 споживачів залишилися без газу. При цьому доступу до відновлення немає, адже обстріли не вщухають.

У Щасті жителі залишилися без води, тепла та світла. “Російські окупанти здійснили чотири прямих потрапляння у водозабір. Також обстріл в районі РЕМ, робітники “ЛЕО” покинули свої робочі місця у зв’язку з прямою загрозою життю”, – написав Гайдай.

Також через обстріли розбито колектор тепломережі в районі контрольно-пропускного пункту, тому теплозабезпечення припинено. 

Крім того, через обстріли противника пошкоджено всі лінії електропередач, що відходять і підходять до Луганської теплоелектростанції. Внаслідок цього роботу станції зупинено.

Своєю чергою радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив у Telegram, що внаслідок обстрілів у Щасті загорілася та вибухнула АЗС.

1News за темою: У Росії звинуватили Україну в обстрілі прикордонного пункту: Відповідь РНБО

Раніше повідомлялося, що на Донбасі сьогодні, 21 лютого, незаконні збройні формування випустили 140 артилерійських снарядів по Станиці Луганській. Унаслідок обстрілу один український військовий отримав бойове травмування.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button