Україна

Забродський написав заяву про складання депутатського мандата


Забродський написав заяву про складання депутатського мандата

Джерела у Європейській солідарності заявили, що Забродський сам незабаром озвучить причини цього рішення.

Народний депутат від Європейської солідарності генерал-лейтенант Михайло Забродський написав заяву про складання мандата. Про це йдеться у проекті постанови №9114.

Видання РБК-Україна з посиланням на слова джерел у Європейській солідарності підтвердило складання мандата Забродським, проте не назвало причини цього рішення. Проте, там додали, що незабаром Забродський сам пояснить і прокоментує це питання.

Парламентський комітет з регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради розглянув заяву нардепа та порекомендував Раді прийняти її.

Михайло Забродський на виборах був четвертим номером у списку Європейської солідарності. Він також обіймав посаду першого заступника голови комітету Верховної Ради з національної безпеки, оборони та розвідки.

Відомо, що Забродський із самого початку повномасштабного вторгнення допомагає Генштабу ЗСУ та головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному.

Додамо, голова виконкому забороненої партії ОПЗЖ Сергій Льовочкін з’явився у Верховній Раді 24 лютого та голосував за позбавлення мандатів своїх однопартійців – Волошина, Королевської та Солода.

Нардеп Трухін написав заяву про складання мандата


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button