Україна

Заборона виїзду з України призовників режим НП передбачає – 1News

Федір Веніславський
Слуга Народу

Також може бути обмежений в’їзд на територію України для тих, хто може загрожувати країні

Представник президента в Конституційному Суді України Федір Веніславський заявив, що режим надзвичайного стану передбачає заборону виїзду призовників з України. Про це повідомляє видання “Політика Країни”.

“Надзвичайний стан передбачає певні обмеження, частина яких вказана в указі Президента. Повинні бути певні запобіжники, які повинні запобігти поширенню негативних наслідків. З території України можуть бути введені деякі особливості виїзду. За кордон не зможуть виїхати призовники. Також може бути обмежений в’їзд на територію України для тих, хто може загрожувати країні”, – заявив Веніславський.

1News за темою: Як житиме Київ у разі запровадження надзвичайного стану: Відповідь Кличка

Нагадаємо, раніше 23 лютого секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Рада національної безпеки і оборони України пропонує парламенту запровадити надзвичайний стан по всій країні, крім Донецької та Луганської областей.

Як він буде діяти, докладніше в матеріалі за підсумками засідання РНБО.

Верховна Рада розгляне питання про введення надзвичайного стану в Україні на позачерговому засіданні. Про це заявили ЗМІ народні депутати з фракції “Слуга народу” Ольга Василевська-Смаглюк і Ростислав Тістик.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button