Україна

За тиждень у зоні АТО зафіксували понад 10 польотів російських безпілотників

За останній тиждень в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) зафіксовано більше 10 польотів російських безпілотників. Про це повідомив координатор групи “Інформаційне опір”, Дмитро Тимчук в Facebook, пише 1NEWS, посилаючись на РБК.

“Противник продовжує активно проводити розвідку бойових порядків сил АТО із застосуванням БПЛА для нанесення по ним вогневих ударів. Протягом тижня було зафіксовано понад 10 польотів БПЛА, в тому числі 2 з них польоти БПЛА “Орлан-10″(російського виробництва, – ред.), які здійснювалися з заходом в оперативно-тактичну глибину оборони сил АТО”, – написав Тимчук.

Також, за його словами, відзначається активізація діяльності диверсійно-розвідувальних груп противника в районі населених пунктів Зайцеве, Красногорівка і Широкино.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі 28 грудня 2017 року збили російський безпілотник в районі селища Курдюмівка (Донецька область). Політ безпілотника противника був зафіксований в районі Світлодарськ дуги, а неподалік Курдюмівка близько 22:00 українські військовослужбовці збили російський БПЛА типу “Орлан-10”.

Back to top button