Україна

За перший “карантин вихідного дня” кафе і ресторани втратили майже третину обігових коштів

У “карантин вихідного дня” 14-15 листопада заклади громадського харчування втратили 27% обігу, повідомляє 1NEWS з посиланням на платформу Опендатабот.

Усього за тиждень обіг кафе та ресторанів впав на 10% у порівнянні з попереднім тижнем.

Від початку карантину у березні обіги ресторанів впали на 81% в порівнянні з докарантинними показниками. Влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися. Проте вже з середини жовтня обіги знову падають.

“На суботу та неділю припадає основна частина виручки закладів громадського харчування. У вихідні дні ресторани заробляють в середньому 41% від свого тижневого обороту, бари – 40%, піцерії і кальянні – 35%, фастфуд – 31%, кондитерські – 30%”, — йдеться у дослідженні Poster.

 

 

Останні новини

Back to top button