Україна

За минулу добу РФ обстріляла 58 населених пунктів


За минулу добу РФ обстріляла 58 населених пунктів

Через удар по залізничній станції на Дніпропетровщині загинули, щонайменше, 22 особи. Також Україною цього дня прокотилася хвиля фейкових мінувань.

 
Російські війська, як і очікувалося, активізувалися на День Незалежності України. Минулої доби росіяни обстріляли 58 населених пунктів. Про це у четвер, 25 серпня, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.
 
“За минулу добу поліція зафіксувала обстріли 58 населених пунктів – це значно вище, ніж зазвичай. Внаслідок таких обстрілів гинуть і травмуються десятки людей”, – зазначив Єнін.
 
Також внаслідок ракетного удару по залізничній станції на Дніпропетровщині загинули, щонайменше, 22 особи.
 
За словами Єніна, минулої доби Україною прокотилася і хвиля фейкових мінувань.
 
“Телефонні терористи мінували залізничні вокзали у Вінниці, Рівному, Хмельницькому. Анонімні повідомлення надходили про мінування об’єктів і у Львові, Мукачевому, Дніпрі. Всього підрозділи поліції отримали 17 таких повідомлень, в яких йшлося про замінування 118 об’єктів. Загальна кількість евакуйованих становила майже 3800 осіб”, – зазначив Єнін.
 
За його словами, 24 серпня сапери продовжили очищати території від вибухонебезпечних предметів у всіх деокупованих напрямках. Зокрема, на Київщині просунулися на додаткові 32 га. У Сумській, Чернігівській та Черкаській областях робота вимірюється гектарами.
 
Раніше повідомлялося, що на День Незалежності повітряна тривога оголошувалася 189 разів.
 
Нагадаємо, в ОП попереджали, що чекають на посилення обстрілів у День Незалежності.
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button