Україна

За кожну загиблу дитину буде створено дрон – співзасновник Монобанку


За кожну загиблу дитину буде створено дрон – співзасновник Монобанку

Кожен відзначений червоним номером бепілотник забере життя щонайменше шести загарбників, запевнив Володимир Яценко.

 
Співзасновник Монобанку Володимир Яценко заявив, що не зупиниться, поки не зробить 345 ударних безпілотників – по одному за кожну українську дитину, яка загинула від обстрілів російських загарбників. Про це він написав у своєму Facebook у четвер, 14 липня.
 
“Від ворожих обстрілів по Вінниці знову загинули діти. Стискаю кулаки, лють і бажання помсти переповнюють – невинні дитячі душі будуть помщені. З цього дня кожен ударний безпілотник, який ми виготовляємо, тепер має червоний номер, і я не зупинюся, поки не зробимо 345. Кожен такий, відзначений червоним номером, забере життя щонайменше шести загарбників. Горіть у пеклі, виродки!” – написав Володимир Яценко.
 
Раніше повідомлялося, що група інженерів із Дніпра на чолі із співзасновником Монобанку Володимиром Яценком виготовляє для ЗСУ повністю українські БПЛА. Вони в кілька разів дешевші за західні аналоги, але не поступаються їм за характеристиками. Вони створили універсальний дрон, який модифікується для потрібного бойового завдання протягом години (розвідник, ударний БПЛА тощо). Як заявляв ініціатор проекту, завдяки новим технологіям виробництва безпілотників Україна може перевершити агресора в кількості і якості протягом року.
 
Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по Вінниці загинули три дитини і ще четверо поранені. Серед загиблих дівчинка Єлизавета 2018 року народження та двоє хлопчиків – у приватній клініці дитина 2015 р.н. та восьмирічний хлопчик в автомобілі.
 
Загальна кількість жертв перевищила 20 людей, ще 52 поранені. Також 46 людей вважаються зниклими безвісти.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button