Україна

За два тижні на сході знищено понад 4000 окупантів


За два тижні на сході знищено понад 4000 окупантів

Війська Росії зазнали втрат у людських силах у 4214 військовослужбовців і понад 500 одиниць військової техніки.


За два тижні на сході України армія РФ втратила 4214 своїх військовослужбовців і 500 одиниць військової техніки. Про це в ефірі телемарафону 14 листопада повідомив начальник служби зв’язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.
 
“Загалом за два тижні на лінії відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця противник зазнав втрат у людських силах у 4214 військовослужбовців і понад 500 одиниць військової техніки. Втрати великі”, – сказав він.
 
У ЗСУ зазначили, що, незважаючи на втрати, Росія продовжує застосовувати “м’ясні” штурми. Фітьо пояснив, що є ділянки фронту, де піхота не може підійти, тому там противник більш активно використовує техніку, яку також знищують українські воїни.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський заявив у Telegram, що росіяни не відмовляються від своїх планів і продовжує наступальні дії одночасно на кількох східних напрямках.

 
“Попри великі втрати, росіяни атакують наші частини, які обороняються в районі Куп’янська. Крім того, ворог збільшив кількість використання дронів-камікадзе. На півночі та півдні від Бахмута російські війська намагаються перехопити ініціативу шляхом проведення контратак”, – написав він.
 
За словами Сирського, ЗСУ “розбивають” усі плани й спроби окупантів захопити українські землі, а ворог щодня втрачає свої наступальні можливості.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що російські військові збільшили кількість штурмів біля Авдіївки, Купʼянська та на Донецькому напрямку.

Минулої доби ЗСУ ліквідували 920 російських окупантів. Наразі загальні втрати РФ у повномасштабній війні в Україні в живій силі склали близько 313 470 солдатів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button