Україна

За добу війська РФ ударили по Херсонщині 778 снарядами


За добу війська РФ ударили по Херсонщині 778 снарядами

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, адмінбудівлю у Бериславському районі, чотири людини дістали поранення

За вівторок, 28 листопада, Херсонщина зазнала 128 ворожих обстрілів, є поранені. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“За минулу добу противник здійснив 128 обстрілів, випустивши 778 снарядів з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 21 снаряд. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області, адмінбудівлю у Бериславському районі. Через російську агресію чотири людини дістали поранення”, – йдеться в повідомленні голови ОВА.

Нагадаємо, вчора, 28 листопада, російські війська обстріляли Берислав і село Дудчани Бериславського району Херсонщини. У Дудчанах поранення дістала 64-річна жінка, а в Бериславі постраждав 48-річний чоловік, повідомили в Херсонській ОВА.

Раніше повідомлялося, що 23 листопада війська РФ вдарили по Чорнобаївці. За попередніми даними, окупанти використали касетні снаряди. Внаслідок атаки загинули троє людей, ще п’ятеро зазнали поранень.

Речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков висловив припущення, що російські війська могли ударити по Чорнобаївці через повідомлення про похорон військового. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button