Україна

За добу відбулося 31 бойове зіткнення – Генштаб


За добу відбулося 31 бойове зіткнення - Генштаб

Ворог вів безуспішні наступальні дії на кількох напрямках у Луганській і Донецькій областях, повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

Генеральний штаб ВСУ оприлюднив оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на вечір п’ятниці, 1 вересня.

“Протягом доби ворог завдав 4 ракетних та 30 авіаційних ударів, здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

Протягом доби відбулося 31 бойове зіткнення.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоселівського Луганської області, а на Бахмутському так само безуспішно намагався наступати в районі Курдюмівки Донецької області, на Авдіївському напрямку – в районі Сєверного Донецької області, на Мар’їнському -в районі Красногорівки Донецької області, на Шахтарському – в районі Великої Новосілки Донецької області.

“Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Авіація сил оборони протягом доби завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 4 – по зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 1 склад боєприпасів та 1 радіолокаційну станцію противника”, – повідомляє Генштаб ЗСУ. 

Нагадаємо, РФ запустила два Калібри, є влучання на Вінниччині

ЗСУ влаштували масштабну “бавовну” під Горлівкою

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button