Україна

За добу світло повернули 19 тисячам сімей – ДТЕК

За добу світло повернули 19 тисячам сімей - ДТЕК

Фото: ДТЭК

На Донеччині не можуть відновити електромережі через бойові дії

У Донецькій області через активні бойові дії без світла залишаються 223 населені пункти.

Минулої доби аварійні бригади енергетиків повернули світло понад 19 тисячам сімей у 25 населених пунктах Київської та Донецької областях, повідомляє прес-служба ДТЕК у суботу, 23 квітня.

Так, у Київській області полагодили частину мереж середньої та низької напруги та повернули світло для 3159 сімей. Частково відновили електропостачання у Вишгородському районі.

На Донеччині відновили електропостачання для мешканців 24 населених пунктів у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. В результаті світло повернули 16233 сімей.

Через активні бойові дії без світла поки що залишаються 223 населені пункти Донецької області.

“Найскладніші напрями – Лиманський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький та Великоновосілківський. Через активні бойові дії тут регулярно ушкоджується електрообладнання та лінії електропередач. Фахівці компанії чекають дозволу від Збройних сил України для того, щоб проводити ремонти ліній”, – зазначили в компанії.

Зазначимо, що повністю відновити електропостачання звільненої від окупантів Київщини ДТЕК планує до 1 червня. Наразі електропостачання повернули більш ніж половині споживачів регіону.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button