Україна

За добу на Херсонщині четверо людей загинули, підірвавшись на мінах


За добу на Херсонщині четверо людей загинули, підірвавшись на мінах

Два автомобілі підірвалися, наїхавши на міни. Чотири людини загинули, ще одну доставлено до лікарні з мінно-вибуховою травмою та контузією.

 
У Херсонській області минулої доби, 3 січня, четверо людей загинули, підірвавшись на мінах. Про це повідомляє поліція Херсонської області.
 
“Слідчі поліції відкрили провадження за фактом підриву на міні автомобіля з цивільними. Встановлено, що 54-річний чоловік разом із 41-річною дружиною рухалися на автомобілі Таврія польовою дорогою за селом Олександрівка. Автомобіль скоїв наїзд на міну, внаслідок чого водій і його пасажирка від отриманих травм загинула на місці”, – йдеться у повідомленні.
 
Ще двоє людей загинули внаслідок підриву автомобіля на вибуховому пристрої за селом Мала Олександрівка Бериславського району.
 
“Встановлено, що 3 січня близько 11:30 41-річний водій автомобіля ВАЗ-2101 разом із двома пасажирами рухався за межами населеного пункту. Автомобіль наїхав на вибуховий пристрій, внаслідок чого автомобіль отримав пошкодження, водій та 32-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. Ще одного 37-річного пасажира доставлено до лікарні з мінно-вибуховою травмою та контузією”, – повідомили в поліції.
 
Раніше повідомлялося, що на Харківщині підірвалася на міні подружня пара, яка їхала за ялинкою. Чоловік від отриманих травм помер, жінка вижила.
 
У Дніпрі знайшли мішок гранат та мін у сміттєвому баку
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button