Україна

За добу Харківщину обстріляли 15 разів – голова ОВА

За добу Харківщину обстріляли 15 разів - голова ОВА

Фото: ГСЧС

Пожежа після обстрілу Харкова

Харків обстрілювали в районах Салтівки, ХТЗ, Олексіївки, а в області стріляли у Дергачах, Золочівському напрямку, Чугуївському районі, повідомляє Олег Синєгубов.

За добу російські окупаційні війська близько 15 разів обстрілювали райони Харківщини із реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зазначається, що місто обстрілювали в районах Салтівки, ХТЗ, Олексіївки, в області стріляли у Дергачах, Золочівському напрямку, Чугуївському районі.

“Зменшення інтенсивності вогню – це хибне уявлення. Спрогнозувати події окупантів дуже складно. Тому просимо мешканців без нагальної потреби не залишати місць укриттів”, – зазначає Синєгубов.

Як повідомлялося раніше, внаслідок обстрілів окупантів в області постраждали п’ятеро людей: троє поранених у Харкові, двоє – у Чугуївському районі.

“Наші збройні сили працюють, захищають Харків та область, утримують позиції. В Ізюмщині спекотно, точаться постійні бої. Ворог випробовує наші оборонні позиції, але ЗСУ утримують їх, завдаючи окупантам значних втрат”, – повідомляє голова ОВА.

Нагадаємо, увечері 20 квітня Миколаїв, Харків та Зеленодольськ потрапили під обстріл.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button