Україна

Зеленський закликав чекати “добрих новин”


Зеленський закликав чекати добрих новин

Лідери Європейського союзу на саміті у Брюсселі 23 червня ухвалили рішення надати Україні та Молдові статус кандидатів на вступ.

 

Вже найближчим часом слід очікувати “новини” на тему переговорів про членство України в Євросоюзі. Про це у четвер, 30 червня, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.
 
“Наш пріоритет, це буде завданням для всіх представників держави – якнайшвидше має бути виконано все, щоб підготувати початок переговорів про членство. Чиновники, депутати, дипломати повинні працювати з цього приводу 24 години на добу, сім днів на тиждень. До речі, завтра будуть новини на цю тему. Українську євроінтеграцію не зупинити”, – сказав він.
 
Також він анонсував новий пакет військової допомоги від США. За словами українського лідера, нове озброєння вже найближчим часом вирушить на передову.
 
“США оголосили про новий пакет підтримки України. Я вдячний Байдену за цю допомогу, вже скоро вона піде на передову і працюватиме на захист свободи”, – заявив глава держави.
 
 
Нагадаємо, 23 червня Європейська рада надала Україні статусу кандидата на вступ до Євросоюзу. Це рішення одноголосно підтримали усі лідери ЄС під час саміту у Брюсселі.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button