Україна

За даними РНБО, російські військові повертаються в РФ деморалізованими і без техніки – 1News

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов
Фото з відкритих джерел

Зокрема, до Міллєрово Ростовської області прибуло 17 військовослужбовців зі складу одного з БТГрів 163 тп, який виконував завдання на території України

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що 17 військових 150-тої мотострілецької дивізії РФ повернулися з України в Росію “деморалізованими та без бойової техніки”. Про це він сказав у коментарі “Українській правді”.

“До Міллєрово Ростовської області прибуло 17 військовослужбовців зі складу одного з БТГрів 163 тп, який виконував завдання на території України.

Особовий склад вищезгаданого БТГр повернувся з території України на територію РФ у деморалізованому стані та без бойової техніки.

Крім цього, після опитування одного з вцілівших військовослужбовців служби за контрактом зазначається, що їх БТГр в ході ведення наступальної операції зазнав великих втрат, як в живій силі, так і в бойовій техніці”, – сказав він.

Також, за його словами, виживші військовослужбовці не володіють інформацією щодо стану та місця перебування решти особового складу підрозділів БТГр, а також практично всі частини та підрозділи російського 150-тої мотострілецької дивізії зазнали безповоротних втрат.

1News за темою: В Україні не йдеться про створення ядерної зброї, – Данілов

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявив, що українські військові залучатимуться до роботи штабів у областях, де запроваджений надзвичайний стан, і згідно із законодавством вони мають усі необхідні повноваження для прийняття тих чи інших рішень.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button