Україна

З території РФ обстріляли з мінометів позиції українських прикордонників

З території РФ обстріляли з мінометів позиції українських прикордонників

Фото: railwayz.info

Російські війська з території РФ обстріляли з мінометів позиції українських прикордонників у Чернігівській області

Зафіксовано мінометний обстріл місцевості, що прилягає до державного кордону України в районі населеного пункту Сеньківка, повідомляє Держприкордонслужба.

 

У п’ятницю, 15 квітня, вранці російські війська з території РФ обстріляли із мінометів позиції українських прикордонників у Чернігівській області. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

“Сьогодні о 08:25 та о 09:00 з території Росії зафіксовано мінометний обстріл місцевості, що прилягає до державного кордону України в районі населеного пункту Сеньківка”, – повідомляють у ДПСУ.

Уточнюється, що всього було зроблено 13 пострілів.

“Постраждалих серед прикордонників та місцевого населення немає. Дані уточнюються. Над місцевістю постійно кружляє ворожий безпілотник”, – зазначено у повідомленні прикордонників.

Нагадаємо, у середу, 13 квітня, війська РФ відкривали вогонь на ділянці, де Чернігівська область України межує з Брянською областю РФ у районі пункту пропуску Вільча, а в четвер, 14 квітня, обстріляли зі своєї території прикордонні населені пункти Сумської та Харківської областей. Є руйнування та потерпілі.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button