Україна

З Шостки до Києва запустили Інтерсіті

З Шостки до Києва запустили Інтерсіті

Фото: facebook.com/Zhyvytskyy

Потяг став єдиним в Україні Інтерсіті, що курсує до районного центру

Потяг став єдиним в Україні Інтерсіті, що курсує до районного центру. Він з’єднає столицю та північ Сумської області.

 

Потяг “Інтерсіті” вже курсує від Шостки до Києва. Про це у Facebook написав голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

“Ні на день не залишаємо цю роботу! Дякую голові правління УЗ Олександру Комишину та Олександру Перцовському, керівнику пасажирського напрямку УЗ, за спільну роботу на території області”, – зазначає політик.

Столицю України з півночі Сумщини сполучає поїзд 774/773 Київ – Шостка. Відправлення з Києва о 10:00, прибуття до Шостки – о 15:09. З Шостки поїзд відправляється о 15:50, прибуття до Києва – о 20:51.

Потяг “Інтерсіті” також зупиняється на станціях: Видубичі, Дарниця, Бровари, Ніжин, Пліски, Бахмач, Конотоп, Кролевець та Терещенська.

Крім того, за час, коли було деокуповано Сумщину, по території області почали курсувати наступні поїзди: Харків – Ворожба (Слобожанський експрес), Суми – Київ, Суми – Івано-Франківськ, Шостка – Київ, Суми – Краснопілля, Тростянець (Смородине) – Ворожба, Тростянець (Смородине) – Кириківка, Тростянець (Смородине) – Охтирка, Ворожба – Конотоп, Конотоп – Бахмач, Конотоп – Шостка, Конотоп – Хутір Михайлівський, Шостка – Терещенська, Ромодан – Ромни.

З керівництвом Укрзалізниці також обговорили процес відновлення станції Смородине (Тростянець). Там окупанти влаштувалися і майже за місяць знищували все довкола себе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Укрзалізниця запускає пасажирський рух між Черніговом та Славутичем. Це стало можливим після відновлення підірваного окупантами мосту на Чернігівщині.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button