Україна

З міської ради Дніпра за 9 хвилин звільнили 655 осіб

Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що з міської ради було звільнено 655 осіб. За це проголосували депутати на сьогоднішній сесії, повідомляє 1News з посиланням на Facebook-сторінку Філатова.

За рішення проголосували 50 депутатів, проти – 1, утрималися – 8.

Як пише місцеве видання Dnepr.info, найбільше «втрат» відчують штати районних адміністрацій.

В інспекції з питань праці та зайнятості населення звільнять 30 осіб, а в департаменті економіки, фінансів і міського бюджету – 29. Департамент забезпечення діяльності виконавчих органів міської ради скоротить штат на 9 осіб, а департамент забезпечення діяльності міської ради – на 4 людини.

«Це дійсно болісний процес, який не всіма буде сприйнятий позитивно, але єдине, що я можу пообіцяти, що ми будемо радитися як з депутатським корпусом, так і з усіма земляками. Прийняті заходи дозволять міському бюджету заощадити десятки, якщо не сотні мільйонів гривень, які будуть спрямовані на розвиток міської інфраструктури та зроблять наше прекрасне місто ще більш комфортабельним і зручним для життя», – прокоментував Борис Філатов.

За словами мера Дніпра також було затверджено нову структуру міськради.

«Сесія пройшла за 9 (!) Хвилин, включаючи два рази виконання Гімну. Дякую депутатському корпусу за переважну підтримку ініціатив міського голови», – зазначив Філатов.

Окрім того було призначено вісім заступників міського голови Дніпра.

Back to top button