Україна

З аукціону продали ще один спиртзавод

Фонд держмайна продав Ковальовський спиртовий завод держпідприємства «Укрспирт» за понад 23,2 млн грн., інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу фонду.

За даними Фонду, на відкритих онлайн-торгах із приватизації спиртзаводу 11 жовтня змагалися три учасники.

Ціна продажу Ковальовського місця провадження діяльності та зберігання спирту зі стартових 14 812 449,7 грн зросла більше ніж у 1,5 раза – до 23 200 333 грн.

Переможець аукціону тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації Ковальовського спиртзаводу вважатиметься офіційно завершеним.

Після цього новий власник отримає: 33 об’єкти нерухомого майна, будівлі загальною площею 8284 кв.м з обладнанням та усіма комунікаціями, транспортні засоби та належне устаткування.

Об’єкт приватизації розташований на земельній ділянці площею 61,15 гектарів у с. Вокзал-Городня Чернігівської області. Спиртзавод заснований ще у 1841 році та модернізований у 2019 р. Підприємство спеціалізується на виробництві спирту етилового ректифікованого. Стан основного технологічного обладнання задовільний.

 

 

 

 

Back to top button