Україна

ЮНІСЕФ виділяє гроші на допомогу українським сім’ям


ЮНІСЕФ виділяє гроші на допомогу українським сім ям

Український лідер подякував ЮНІСЕФу за виділення грошової допомоги для понад 120 тисяч українських сімей.

ЮНІСЕФ виділяє 102 мільйони доларів на допомогу українським сім’ям, які потрапили у скрутне становище через війну. Допомогу отримають понад 600 тисяч людей. Про це у понеділок, 19 грудня, йдеться у відеозверненні президента України Володимира Зеленського.
 
Він уточнив, що розраховувати на фінансову підтримку від ЮНІСЕФ можуть ті, хто виховує чотирьох або більше дітей, або доглядає за дітьми з інвалідністю.
 
“Хочу й окремо подякувати ЮНІСЕФу за більш ніж 100 мільйонів доларів підтримки для українських сімей. Понад 120 тисяч сімей, у тому числі ті, хто виховує чотирьох і більше дітей, дітей з інвалідністю, можуть отримати грошову допомогу. Усього програма торкнеться понад 600 тисяч українців “, – сказав він.
 
Раніше Дитячий фонд Організації Об’єднаних Націй ЮНІСЕФ передав для дітей-переселенців, які проживають на Одещині майже п’ять тисяч наборів одягу.
 
Також повідомлялося, що виплати від ООН отримають ще 130 тисяч українців. До списку потрапили вразливі категорії: пенсіонери, які зареєстрували заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій на платформі єДопомога та які не є переселенцями. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button