Світ

Пригожин зареєстрував у Білорусі нову компанію

Пригожин зареєстрував у Білорусі нову компанію

Фото: РосЗМІ

Пригожин вже зареєстрував у Білорусі компанію

Адреса реєстрації фірми – село, де розташований табір “вагнерівців”. Основний вид діяльності – “Управління нерухомим майном”.

Ватажок ПВК Вагнер Євгеній Пригожин зараєстрував нову компанію ТОВ Конкорд Менеджмент та Консалтинг у Білорусі, повідомляє видання Reform-By.

Це товариство з обмеженою відповідальністю зі статутним фондом у 200 білоруських рублів (близько 80 доларів) було зареєстроване Могилівським облвиконкомом 19 липня цього року. Адреса реєстрації фірми – село Ціль Осиповицького району. До речі саму в цьому населеному пункті розташований польовий табір, куди прибули “вагнерівці” із Росії.

Основним видом діяльності нової компанії заявлено “Управління нерухомим майном”. 100% власник білоруської компанії – російське ТОВ Конкорд Менеджмент і Консалтинг, керівником якого теж вказано Пригожина.

Сьогодні Держприкордонслужба України повідомила, що в Білорусі вже перебувають близько 5 тисяч російських найманців ПВК Вагнер. При цьому представник ДПСУ зазначає, що така кількість для України безпосередньої загрози не становить, проте Сили оборони мають бути готові до будь-яких ситуацій, у тому числі недопущення провокацій на кордоні.

Нагадаємо, Євген Пригожин виступив перед найманцями, які приїхали в Білорусь і заявив, що вони будуть займатися підготовкою білоруської армії.

Блінкен попередив Пригожина про небезпеку

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button