Цікаве

Пісний запечений буряк з картоплею по-сільському

Продукти для блюда

  • буряк – 4 шт.
  • картопля – 10 шт.
  • цибуля — 2 шт.
  • маринад:
  • мед — 1 ч.л.
  • соєвий соус – 50 мл.
  • копченая паприка — 0.5 ст.л.
  • оливкова олія — ​​3 ст.л.
  • базилік
  • сік лимона – 1 ст.л.
  • чорний перець
  • часник – 4 зуб.

Як готувати?

Очищаємо буряки від шкірки.

Далі загортаємо у фольгу і залишаємо отвір, щоб залити маринад.

Для маринаду змішуємо: мед, соєвий соус, копчена паприка, оливкова олія, базилік, сік лимона та чорний перець, добре перемішуємо.

Заливаємо маринадом буряки і закриваємо для запікання.

Для картоплі по-сільському нарізаємо картоплю часточками.

Цибуля великими часточками.

Посипаємо копченою паприкою, перцем, оливковою олією та базиліком.

Добре перемішуємо і тепер все викладаємо на лист.

Запікаємо 40-60 хв.

Перевіряємо готовність картоплі та буряків.

Як буде готово нарізаємо буряки на часточки або як вам зручно і посипаємо зеленню.

Смачного.

Відеоурок

Back to top button