Цікаве

Том Хенкс випустить свій перший роман

Том Хенкс випустить свій перший роман

Том Хенкс

Книга описує життя персонажів США у кількох часових відрізках – у повоєнному 1947 році, 1970-у і тепер.

Американський актор Том Хенкс випустить свій дебютний роман The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece (Створюючи черговий великий кіношедевр) у травні 2023 року. Про це у середу, 28 вересня, артист повідомив у розмові з виданням People.
 
Роман, згідно з синопсисом видавництва Penguin Random House, розповість історію створення багатомільйонного бойовика про супергероїв та підпільного коміксу 1940-х років, на якому було засновано сюжет проекту.
 
За сюжетом книги в 1947 році американський солдат повертається додому після Другої світової війни і справляє незабутнє враження на свого п’ятирічного племінника. Пізніше хлопчик виростає і перетворює свого дядька на одного з персонажів свого графічного роману.
 
За словами Хенкса, книга багато в чому відображає його досвід роботи в кіноіндустрії.
 
До книги також буде включено три комікси, які згадані в історії.
 
The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece – це дебютний роман Тома Хенкса, але вже друга книга у його бібліографії. У 2017 році артист випустив збірку оповідань Унікальний екземпляр. Історії про те про це, до якої увійшли 17 історій.
 
Нагадаємо, у Франції вийшла друком збірка ключових промов президента Володимира Зеленського, сказаних з початку вторгнення Росії в Україну. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button