Події

Андрій Костін зустрівся з Послом Японії в Україні Кунінорі Мацудою Генераль…

Андрій Костін зустрівся з Послом Японії в Україні Кунінорі Мацудою

???? Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч з Надзвичайний і Повноважним Послом Японії в Україні Кунінорі Мацудою.

???? Послідовна політика Японії щодо підтримки України та посилення санкцій проти рф за її неспровоковану агресію є вагомим внеском у забезпечення міжнародного миру і стабільності,зазначив Андрій Костін.

???? Генпрокурор подякував пану Послу за підтримку, яку Японія надає Україні.

???? Обговорили спільні зусилля з протидії викликам, зумовленим російським вторгненням в Україну. Зокрема, розбудову інституційної спроможності Офісу Генерального прокурора.

???? Ми високо цінуємо солідарність Японії з українським народом. Широка коаліція провідних держав світу на підтримку України неухильно наближає нас до перемоги, в тому числі на фронті справедливості, – наголосив Генпрокурор.

???? Посол Кунінорі Мацуда зазначив, що під час телелефонної розмови лідерів Японії та України, Прем’єр-міністр висловив співчуття та солідарність з українським народом у зв’язку з підривом дамби на Каховській ГЕС. Він повідомив, що Японія планує якнайшвидше надати екстрену гуманітарну допомогу через міжнародні організації.

Back to top button