Україна

Зеленський обговорив з журналістами розширення доступу воєнкорів на фронт


Зеленський обговорив з журналістами розширення доступу воєнкорів на фронт

Глава держави також привітав медійників із професійним святом і вручив державні нагороди.


Президент Володимир Зеленський у День працівників радіо, телебачення та зв’язку зустрівся з працівниками українських телеканалів, які від початку повномасштабної війни забезпечують роботу інформаційного телемарафону Єдині новини. Про це глава держави повідомив у Telegram в четвер, 16 листопада.
 
“Обговорили багато важливого: як посилювати увагу світу до України, як журналістам, зокрема воєнкорам, гарантувати більше можливостей для висвітлення фронтових подій”, – повідомив він.
 
Також, за словами Зеленського, на зустрічі обговорювали тематику того, як наблизити необхідні Україні результати.
 
Глава держави подякував усім, хто допомагає захищати свободу й незалежність України та захищає людей від російської дезінформації.
 
Зеленський також привітав медійників із професійним святом і вручив державні нагороди.
 
“З великою повагою ставлюся до вашої роботи. До всіх воєнкорів, журналістів, ведучих, операторів, редакторів – усіх тих, хто дає нам інформацію з фронту, усіх, хто працював у медіа, а сьогодні служить в армії. Тих, хто допомагає щодня не забувати про Україну”, – сказав президент.

Нагадаємо, з початку війни Росії проти України, в період із 2014 року до 2023 року, загинули 75 медійників, з них лише сім до 2022 року. Щонайменше 25 українських журналістів перебувають у полоні в Росії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button