Україна

Євробачення-2022 – Організатори Нацвідбору оголосили ім’я другого члена журі – 1News

Ярослав Лодигін
Фото з відкритих джерел

За суддівським столом разом з Тіною Кароль сидітиме Ярослав Лодигін

Організатори Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2022 оголосили другого члена журі – ним став Ярослав Лодигін. Про це повідомляє Суспільне.

Як зазначається, місце за суддівським столом дісталось режисеру, члену Європейської кіноакадемії та члену правління “Суспільне” Ярославу Лодигіну. Він зізнався, дуже зрадів тому, що його обрали в журі Нацвідбору Євробачення та пообіцяв створити музичне свято у фіналі, який відбудеться 12 лютого.

“Відчуваю велику відповідальність, але водночас радість, що маю змогу долучитися до нашої спільної мети – у наші тривожні часи створити велике музичне свято для всієї країни ввечері 12 лютого”, – заявив він.

Водночас, ім’я третього судді Нацвідбору обіцяють оголосити завтра, 5 лютого. Щоправда, невідомо, скільки членів журі оцінюватимуть виступи фіналістів.

До слова, незмінним суддею Нацвідбору з 2016 року був Андрій Данилко, однак неясно, чи займе він це крісло цього року, адже Суспільний мовник організовує конкурс самостійно.

1News за темою: Фіналісти нацвідбору на “Євробачення”: Хто і з якими піснями може представляти Україну на музичному конкурсі

Нагадаємо, вчора, 3 лютого, стало відоме ім’я першого члена журі Нацвідбору на “Євробачення-2022”. Відповідальну місію довірили українській співачці Тіні Кароль, яка у 2006 році на конкурсі в Афінах посіла 7-ме місце з піснею “Show me your love”. А у 2020 році вона була членкинею журі Національного відбору на “Євробачення”.


Джерело

Back to top button