Україна

Єрмак стверджує, що рейтинг Володимира Зеленського падає через ворожу пропаганду та дезінформацію

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак стверджує, що рейтинг Володимира Зеленського падає через ворожу пропаганду, дезінформацію та рівень інформаційної політики. Про це він заявив в інтерв’ю для телеканалу “Україна 24”, пише 1NEWS, посилаючись на Українську правду.

“Проти української влади цілеспрямовано всі два роки працює найпотужніша машина пропаганди, як всередині країни, так і ззовні. Потік брехливої інформації, критики, хоча, ми не боїмося конструктивної критики, а також практично відвертих образ просто не припиняється. Не будемо зараз говорити звідки і хто – це всім добре відомо”.

Єрмак також підкреслив, що влада не має жодного телеканалу, який би працював на неї.

“Вона розмовляє тими способами, які у неї є в розпорядженні. Проти неї працює абсолютно інша система – боти, анонімні телеграм-канали. Сьогодні навіть найбільш добру і нейтральну справу можна представити інакше. У це вливаються величезні гроші”, – сказав керівник Офісу президента.

Нагадаємо:

  • Згідно із останнім опитуванням “Рейтингу”, Володимиру Зеленському довіряють 38% громадян, не довіряють – 58%.
  • Згідно з останнім опитуванням “Центр Разумкова”, українці найбільше довіряють главі ВР Дмитру Разумкову (32% довіряють, 53% не довіряють) та президенту Володимиру Зеленському (відповідно 26,5% і 65,5%), а найменше – міністру МВС Арсену Авакову (відповідно 12% і 76%).
Back to top button