Україна

Єрмак про майбутнє РФ: Агонія та крах


Єрмак про майбутнє РФ: Агонія та крах

Єрмак зазначив, що “велика Росія” виявилася таким самим фейком, як і все, що вигадувала їхня пропаганда.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що часткова мобілізація в РФ лише продемонструвала агонію ворожої армії. Надалі на Росію чекає лише крах.

“Часткова мобілізація лише продемонструвала агонію. Закидання фронту непідготовленим “гарматним м’ясом” у надії зупинити наші сили – це нова реальність. Але зупинити українців неможливо. Наша армія рухається вперед, міжнародна коаліція міцна, бо тільки силою можна зупинити ворога. Санкції поглиблюють технологічну відсталість російського ВПК. Там змушені шукати ракети та боєприпаси у країнах третього світу”, – зазначив він.

За словами Єрмака, “велика Росія” виявилася таким самим фейком, як і все, що вигадувала їхня пропаганда. Попереду – крах та відповідальність терористів.

“Багато російських фейків про їхні успіхи на фронті, на Донецькому напрямку, завершуються скаргами на командування через великі втрати. Російська пропаганда дуже довго конструювала міф про непереможну армію, яка виявилася не здатною перемогти українські сили оборони на полі бою, і почала через свою слабкість воювати з цивільними”, – заявив голова ОП.

Єрмак про Росію: Безумство завжди має наслідки

Нагадаємо, раніше Єрмак заявив про крапку в російській “дипломатії шантажу”.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button