Цікаве

Перукар розкрив оптимальну частоту стрижки волосся

Стиліст Блоссом Кочхар розвіяв міф про те, що часте укорочення волосся будь-яким чином прискорює його зростання. Однак, за його словами, регулярна стрижка здатна поліпшити якість пасом, а також зробити їх більш густими і блискучими за рахунок позбавлення від відмерлих кінців.

“Стрижка посічених кінчиків сприяє тому, що волосся не буде обламуватися, внаслідок чого воно почне рости в правильному напрямку, — запевнив експерт. — Волосся необхідно стригти раз в кілька місяців, і не треба турбуватися про довжину — в середньому воно відростає на 1-1,5 сантиметра кожен місяць! Зате виглядати буде більш здоровим”.

Крім цього, Кочхар порекомендував робити масаж шкіри голови різними оліями, наприклад, кокосовою, касторовою або мигдальною. За його словами, під час масажу поліпшується кровообіг згаданої зони, що сприяє прискоренню росту волосся.

На закінчення фахівець порадив включити в раціон продукти з великою кількістю білка, омеги-3 і цинку. Відзначається, що дані елементи містяться в овочах, зелені і фруктах. Крім того, необхідно споживати достатню кількість води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 5 =

Back to top button