Україна

Ярославський придбає понад 25% акцій “Мотор Січі”

Група DCH, що належить українському бізнесменові Олександру Ярославському, придбаває у китайських інвесторів, представлених в Україні компанією Skyrizon, більше 25% акцій ПАТ “Мотор Січ”. Сума угоди не розголошується, передає 1NEWS з посиланням на видання “Новое время”.

Зокрема, повідомляється, що “в DCH відмовилися коментувати обставини, за яких компанія Олександра Ярославського зацікавилася проєктом, роль Джека Ма в цьому знайомстві, а також можливий вплив геополітики на ситуацію, що склалася навколо підприємства “Мотор Січ”.

Прес-служба DCH повідомила, що “стратегію розвитку “Мотор Cічі” ми і наші китайські партнери будемо визначати спільно. Що стосується операційної діяльності, то тут у більшій мірі будуть задіяні ресурси DCH, оскільки наша група глибше інтегрована в українські реалії та має більше релевантного досвіду. Крім того, DCH буде мати право вето на ключові рішення щодо діяльності підприємства”.

Цільовими ринками для продукції компанії “Мотор Січ” у Ярославського називають не тільки КНР, але й інші країни, за винятком РФ, КНДР та Ірану.

“Але на даному етапі про освоєння нових ринків ще рано говорити, мають бути створені правові передумови для розвитку підприємства”, – зазначають у DCH.

 

 

 

 

Back to top button