Україна

Янукович нагадав про себе у роковини розстрілів на Майдані

У кращих традиціях російської пропаганди, колишній президент-втікач стверджує, що "іноземці диктують українській владі свої умови"

Колишній президент Віктор Янукович, який втік до Росії, на роковини розстрілів на Майдані вкотре назвав події Революції Гідності “державним переворотом”.

Заяву президента-втікача оприлюднив його адвокат Віталій Сердюк, – інформує 1NEWS.

“Верховна Рада прийняла постанову про так звану “революцію гідності”, в реальності – збройний державний переворот 2014 року. Це сумнівне рішення знову розколює українське суспільство, розділяє його на переможців і переможених”, – йдеться у заяві.

У Ростові-на-Дону вважають, що події Майдану і через 7 років після розколюють українське суспільство. На думку Януковича, більше 10 мільйонів українців виїхали за кордон, бо в Україні “вбивають за інакодумство, а злочинці перебувають при владі”.

У кращих традиціях російської пропаганди, колишній президент-втікач стверджує, що “іноземці диктують владі свої умови”.

Окрім того, Янукович не забув згадати і про “зруйновану економіку”, проте поза його увагою залишається той факт, що Росія розв’язала війну на Донбасі, що прямо позначилось на стані української економіки.

На його думку, більшості українців відомо, хто винен в анексії Криму та війні на Донбасі. І тут складно з ним не погодитись, адже ще у вересні минулого року більше 60% українців підтримували твердження, що війну почала Росія. Водночас, у фантазіях Януковича, відповідальність за ці події лежить на Олександрі Турчинові, Арсенії Яценюку, Петрі Порошенку та інших.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила постанову, що визначає Революцію Гідності одним з ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.

Джерело: Українська правда

Back to top button