Україна

“Я повернуся”: на Волині чоловік намагався підкупити прикордонників


 Я повернуся : на Волині чоловік намагався підкупити прикордонників

Житель Харківщині пропонував прикордонникам 8400 євро за те, щоб безперешкодно виїхати за кордон.


На Волині 52-річний харківʼянин пропонував прикордонникам 8400 євро за те, щоб безперешкодно виїхати за кордон. Про це повідомила пресслужба ДПСУ в п’ятницю, 19 липня.
 
Чоловік прибув у пункт пропуску автомобілем Audi. Під час прикордонного контролю разом із паспортом він надав документи про інвалідність 3 групи, тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного та довідку про надання відстрочки від призову на військову службу.

Під час перевірки зазначених документів у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо законності їх отримання.

 
Під час спілкування з прикордонником харків’янин поклав на стіл пачку купюр, зі словами: “Тримайте! Чесно, просто випусти, будь ласка, я повернуся! Ви берете гроші, а я через два тижні повертаюся”.

Прикордонник категорично відмовився від неправомірної вигоди та проінформував про подію співробітників Національної поліції.  

 
Відомості про вчинення злочинів внесено до ЄРДР. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді домашнього нічного арешту терміном 60 діб.

Нагадаємо, з 17 липня наявність військово-облікового документа під час перетину кордону обов’язкова умова для всіх чоловіків-громадян України віком від 18 до 60 років.

Останнім часом стало більше спроб нелегально перетнути кордон. Чоловіки готові платити “перевізникам” від трьох до 20 тисяч доларів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 − 6 =

Back to top button