Цікаве

Біллі Айліш назвала свій трек Bad Guy найдурнішою піснею в світі

Біллі Айліш назвала свій трек Bad Guy найдурнішою піснею в світі

Фото: instagram.com/billieeilish
Біллі Айліш назвала її хіт Bad Guy “найдурнішою піснею у світі”

Трек Bad Guy вийшов у березні 2019 року як п’ятий сингл із дебютного альбому зірки When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Співачка Біллі Айліш вважає, що її трек Bad Guy, є найдурнішою піснею у світі. Про це вона розповіла на шоу Jimmy Kimmel Live! повідомляє People.

Зокрема, коли ведучий шоу запитав, чи є пісня, від якої їй зараз “не по собі”, артистка відповіла: “Об’єктивно, Bad Guy – це найбезглуздіша пісня у світі, але вона справді гарна. Це просто, як ви маєте розуміти, у цьому має бути гумор. Ця пісня повинна була бути дурною, але вона смішна просто тому, що вона дурна”, – сказала вона.

Виконавиця також поділилася своїми думками про артистів, які зневажають власну музику, пояснивши, що це “дуже засмучує, тому що навіщо ти тоді це робиш?”. Водночас Біллі Айліш зазначила, що їй подобаються усі її треки.

“Я люблю свою музику, і вона безумовно просто змінюється і трансформується разом зі мною і стає чим завгодно. Я ціную це. Що стосується музики, мені дуже важко сидіти і писати про те, що я відчуваю, просто з моєї точки зору і мого власного досвіду. У мене просто таке відчуття: “Ах, нудно”. Нікого це не хвилює. Усі це вже чули”, – пояснила співачка.

Раніше повідомлялося, що Біллі Айліш вперше прокоментувала розставання з бойфрендом Джессі Резерфордом.

Біллі Айліш випустила нову пісню

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button