Цікаве

Виноградний десерт

Виноградний десерт

Содержание

Продукти для блюда

  • виноград 500 гр.
  • желатин 20 гр.
  • цукор 80 гр.
  • вода 50-70 мл.
  • ванільний цукор

Як готувати?

Желатин залити водою та приготувати його до роботи з інструкції на упаковці.

Виноград помити, очистити від гілочок, скласти в каструлю, розім’яти.

Відправити на плиту та після закипання варити 2-3 хвилини на помірному вогні.

Витерти виноград через сито.

Повинно вийти 250-270 г протертої маси.

В отриману масу додати ванільний цукор, цукор та підготовлений желатин.

Добре нагріти, помішуючи.

Допускати кипіння не потрібно.

Дати охолонути, потім збивати міксером на середніх обертах.

Далі, оберти збільшити до максимуму і збивати хвилин 15-20, до того як маса збільшиться, стане світлою і пишною. Час збивання залежить від потужності міксера.

Форму (у мене 20х20 см) застелити плівкою та викласти збите пюре, розрівняти.

Забрати в холодильник до застигання.

Потім викласти з форми, прибрати плівку і розрізати на шматочки бажаної величини.

Це зручно робити трохи теплим сухим ножем.

Докладніше дивіться у відео.

Смачного!

Відеоурок

Back to top button