Україна

Удар по Новогродівці: не знайшли зниклу сім’ю


Удар по Новогродівці: не знайшли зниклу сім ю

Шукали 33-річну жінку, 38-річного чоловіка та 8-річну дівчинку, але їх не виявили, хоч розбір завалів завершено. Розшуки планують продовжити із залученням кінологів.

У Новогродівці Донецької області рятувальники розібрали завали частково зруйнованого 3-поверхового будинку, але 33-річну жінку, 38-річного чоловіка та 8-річну дівчинку, яких сподівалися там знайти, не виявили. Про це повідомив начальник Новогродівської МВА Олександр Шевченко, пише Суспільне Донбас.

Розшуки планують продовжити із залученням кінологів, але знайти родину живою саме під завалами шансів практично немає.

“На жаль родину вже знайти живою не зможемо, якщо вона там перебувала. Завтра знову приїдуть кінологи, переглядатиме знову все будівельне сміття”, – зазначив він.

Начальник МВА додав: якщо сім’ю не знайдуть, її вважатимуть зниклою безвісти.

“На місці проводяться додаткові роботи. Там є нацпол та інші служби. Як буде дозвіл, продовжимо роботи”, – сказав речник ДСНС Донеччини Станіслав Балдін.

Нагадаємо, у ніч на 30 листопада росіяни вдарили шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донеччини. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград.Станом на вечір 30 листопада було відомо про двох загиблих, під завалами шукали ще трьох людей. 1 грудня знайшли тіла ще двох загиблих.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button