Україна

Українку оштрафували на 34 тисячі гривень за інтимні відео в Telegram


Українку оштрафували на 34 тисячі гривень за інтимні відео в Telegram

Суд також постановив конфіскувати у власність держави мобільний телефон жінки, бо він є знаряддям злочину.


У Полтавській області суд визнав винною жінку, яка відправила через Telegram свої інтимні відео з мастурбацією. ЇЇ дії класифікували, як розповсюдження продукції порнографічного характеру та призначили штраф 34 тисячі гривень. Про це йдеться у справі Єдиного державного реєстру судових рішень.
 
Зазначається, що у лютому поточного року мешканка Нових Санжар зняла на телефон два відео із власною мастурбацією та зберігала їх на телефоні. Пізніше через Telegram жінка надіслала їх іншому користувачу.
 
В матеріалах справи дії жінки описані як такі, що “містять цинічну, непристойну, спеціальну демонстрацію геніталій, не відповідають моральним критеріям, ображають честь і гідність людини, спонукаючи негідні інстинкти та містять порнографічний зміст…”.
 
Судово-мистецтвознавча експертиза встановила, що обидва відео належать до продукції порнографічного характеру. Обвинувачена уклала угоду про визнання провини з прокурором. 10 липня Новосанжарський суд затвердив цю угоду та призначив жінці 34 тисячі гривень штрафу.
 
Також суд постановив конфіскувати у власність держави мобільний телефон жінки, бо він є знаряддям злочину.

Нагадаємо, у Львові 18-річна дівчина, яка займалася сексом на зупинці громадського транспорту, отримала усне попередження за хуліганство. Її партнера суд оштрафував на 51 гривню.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button