Україна

На Сумщині пошкоджено передавачі телерадіомовлення


На Сумщині пошкоджено передавачі телерадіомовлення

Частина території Сумської області тимчасово не може приймати український телевізійний і радіосигнал. Можливі перебої з мобільним зв’язком.

Російські агресори завдали ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об’єктах Сумської області. Виведено з ладу передавачі телерадіомовлення в Сумах, Шостці, Білопіллі та Тростянці, повідомила Сумська обласна військова адміністрація у четвер, 14 березня.

“Внаслідок пошкоджень частина території області (тимчасово) не може приймати український телевізійний і радіосигнал. Можливі перебої з мобільним зв’язком”, – йдеться в повідомленні.

Голова ОВА Володимир Артюх розповів, що наразі аналізуються наслідки ударів, а також формуються плани з відновлення телерадіомовлення.

“Не піддавайтеся паніці та інформаційним провокаціям. Переходьте на альтернативні засоби комунікації, довіряйте тільки перевіреним джерелам інформації”, – зазначив він.

Раніше стало відомо, що у ніч на четвер росіяни вдарили по обʼєктах телевізійної інфраструктури Харківщини. Зараз тривають відновлювальні роботи.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button