Україна

Окупанти спалюють трупи, аби приховати втрати – ГУР


Окупанти спалюють трупи, аби приховати втрати - ГУР

Щоб приховати факти навмисного спалення тіл, представники окупаційної армії намагаються видати це за результати артилерійських обстрілів та подальших пожеж.

У Херсоні окупанти спалюють тіла своїх загиблих, щоби приховати втрати. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“Для приховування реальної кількості втрат окупанти регулярно спалюють тіла вбитих військових. На околицях міста неодноразово помічені місця з великою кількістю обгорілих залишків людей. Точно ідентифікувати їхню приналежність складно через значні пошкодження від вогню”, – йдеться в повідомленні ГУР.

Щоб сховати факти спалення трупів, окупанти імітують пожежі.

“Ці тіла привозять вантажними автомобілями з місцевого СІЗО. Щоб приховати факти умисного спалення тіл, представники окупаційної армії намагаються видати це за результати артилерійських обстрілів і подальших пожеж. На місці пригод спочатку чується потужний вибух, після чого виникає пожежа. Доступ співробітників ДСНС для ліквідації пожежі забороняється”, – уточнюють у ГУР.

Нагадаємо, окупанти у справжній істериці від кількості вбитих та поранених російських військових. Про це свідчить перехоплена СБУ телефонна розмова. Окупант, який перебуває в Херсонській області, мріє про одне – просто повернутися додому живим, а гори трупів його співвітчизників шокують росіянина.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button