Події

У порту Чорноморська спіймали 13 нелегалів, які намагались потрапити до Німеччини (ВІДЕО)

Зі слів затриманих, семеро з них виявилися громадянами Іраку, п’ятеро – громадянами Сирії та один - громадянином Туреччини

У порту Чорноморська українські прикордонники впіймали 13 нелегальних мігрантів, які заховалися у кузові турецької вантажівки і сподівалися потрапити до Німеччини.

Про це інформує 1NEWS.

Згідно з повідомленням, прикордонники заздалегідь мали інформацію про те, що в одній з вантажівок на поромі з турецького Карасу можуть ховатися люди.

“В результаті перевірки серед вантажу правоохоронці виявили 13 нелегальних мігрантів. Іноземці не мали при собі жодних документів, які б підтверджували їхню особу. Зі слів затриманих, семеро з них виявилися громадянами Іраку, п’ятеро – громадянами Сирії та один – громадянином Туреччини. Як було встановлено згодом, нелегальні мігранти намагались у такий спосіб потрапити на територію ЄС, а саме до Німеччини”, – повідомляють прикордонники.

За словами мігрантів, за можливість заховатись у кузові вони заплатили.

Подальші процесуальні дії щодо інциденту буде здійснювати Чорноморський слідчий відділ Нацполіції під процесуальним керівництвом Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області.

Джерело: Держприкордонслужба

Back to top button