Україна

Верещук: не поспішайте з коментарями про евакуацію бійців з Азовсталі

Верещук: не поспішайте з коментарями про евакуацію бійців з Азовсталі

Фото: Reuters

Ірина Верещук закликала не поспішати з коментарями про евакуацію бійців із Азовсталі

Публічні коментарі деяких політиків, журналістів та громадських діячів про зміст переговорів не лише дезінформують та дезорієнтують суспільство, а й шкодять переговорному процесу, заявляє Верещук.

 

Ведуться переговори щодо евакуації тяжкопоранених бійців з Азовсталі в обмін на полонених росіян. Про це повідомила віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук та закликала не давати передчасних публічних коментарів.

 

“На жаль, публічні коментарі деяких політиків, журналістів та громадських діячів про зміст переговорів не лише дезінформують та дезорієнтують суспільство, а й шкодять переговорному процесу. Я дуже прошу. Йдеться про життя людей. Утримайтеся від публічних коментарів про те, що не знаєте. Якщо все вийде, і ми витягнемо людей, потім робіть, що хочете. А зараз прошу бути відповідальними і не заважати”, – закликала Верещук.

 

Ірина Верещук повідомила деякі подробиці процесу.

 

“Для ясності: зараз ми ведемо переговори лише про 38 тяжкопоранених (лежачих) бійців. Працюємо покроково. Обмінюємо 38 тяжких, потім рухатимемося далі. Зараз немає переговорів про обмін 500 або 600 осіб, про що повідомляють деякі ЗМІ. Закликаю всіх працювати серйозно, не пускатися в нереальні міркування та заяви. Тільки реалістичність та тверезість думок і дій дасть результат”, – акцентує Верещук.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button