Події

Передавала інформацію про ЗСУ сину, який пов‘язаний з російською спецслужбою –…

Передавала інформацію про ЗСУ сину, який пов‘язаний з російською спецслужбою – на Харківщині викрито жінку та її спільника

???? За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури двом мешканцям м. Вовчанськ повідомлено про підозру у поширенні інформації про переміщення, рух, розташування Збройних Сил України (ч. 3 ст. 114-2 КК України).

???? За даними слідства, жінка збирала інформацію про переміщення та місця базування українських військових на території м. Вовчанськ та інших населених пунктів Чугуївського району Харківської області.

???? Дані вона передавала своєму сину, який наразі проживає у рф та пов’язаний з російськими спецслужбами.

???? До протиправної діяльності представник країни-агресорки крім матері також залучив свого давнього знайомого – мешканця м. Вовчанськ.

???? Обидва підозрюваних коригували ворожі удари по українських позиціях. Інформацію вони передавали через мобільний зв‘язок, тому що представник рф перед переїздом на територію держави-агресора тривалий час мешкав у Вовчанську та добре орієнтувався на місцевості.

???? Правоохоронці затримали чоловіка та жінку. За клопотанням прокурора обом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

???? Досудове розслідування та оперативний супровід – СБУ.

БІЛЬШЕ

Back to top button