Події

Андрій Костін: Шукаємо фахівців, які зможуть підтримати постраждалих від злочи…

Андрій Костін: Шукаємо фахівців, які зможуть підтримати постраждалих від злочинів

???? Захист людини, її прав та свобод, — головний пріоритет роботи української прокуратури. Саме тому ми шукаємо фахівців, які зможуть підтримати постраждалих від злочинів. І сьогодні оголошуємо набір на 34 посади у новостворений Координаційний центр підтримки потерпілих і свідків.

???? Координаційний Центр — це спеціалізований підрозділ, який допомагатиме учасникам кримінального процесу. Серед актуальних завдань його співробітників — повний інформаційний супровід, а також координація надання психологічної, соціальної, юридичної допомоги спільно з широким колом партнерів з державного та громадського сектору.

???? Ми створюємо новий формат роботи, а тому й вимоги до майбутніх колег незвичні, як для органів прокуратури. Запрошуємо психологів, фахівців із соціальної роботи, аналітиків та спеціалістів з міжвідомчої комунікації, які забезпечать належне виконання функцій Центру.

???? Ми змінюємо підходи та встановлюємо пріоритети таким чином, щоб у центрі уваги держави був саме захист прав людини. Наша мета — гарантувати кожному повагу, допомогу та справедливість.

???? Це буде важка, але цікава, а головне — важлива робота. Долучайтеся до розбудови прокуратури європейської України!

ДЕТАЛЬНІША інформація про умови набору

Video is too big

Back to top button